Drömmer ni om den snabbaste hemsidan?

AstroJS är optimerad för hastighet. Ni kommer att få den snabbaste hemsidan och dessutom kommer er SEO att förbättras avsevärt,

Maximal prestanda

Vll ni ha den snabbaste hemsidan bör ni välja statiska hemsidor. Det är väldigt svårt att få många av de populäraste sidbyggarna, som Wix, WordPress eller Squarespace, att bli riktigt snabba. Statiska hemsidor är redan skapade på servern som ren HTML, så inga databassökningar och annat som tar tid. Även om man kopplar till en databas, vilket man oftast gör, är sidorna redan skapade när de skickas till webbläsaren.

Plan för att få den snabbaste hemsidan

  1. Testa er egen hemsida genom att högerklicka i webbläsaren och välj “Inspektera” i Chrome (eller “Granska” i andra webbläsare). Välj sedan “Lighthouse” och kör testet genom att klicka på “Analyze page load”.
  2. Handlar er hemsida framförallt om att visa en mängd information? Dvs, ni har inte behov av extremt mycket interaktion med användarna, såsom registrering, och mycket logik?
  3. Då kan ni använda AstroJS som är optimerad för hastighet. Ni kommer att få den snabbaste hemsidan och dessutom kommer er SEO att förbättras avsevärt, eftersom Google tydligt har sagt att de premierar snabba hemsidor.
  4. En annan fördel med Astro är att den är lite enklare att utveckla med jämfört med de andra populära verktygen, som React, Vue, Angular.
  5. Klart! Då bör ni få en så snabb hemsida det går med den teknik som finns tillgänglig idag.

Lycka till!